• Hoogste kwaliteit
  • Uitgebreide installatiehandleiding
  • Complete doe het zelf sets

Verzenden & retourneren

Door wie wordt er bezorgd?

Vervoersdienst van de leverancier.

-De zonnepanelen worden door de vervoersdienst van onze leverancier bezorgt. U kunt samen met de chauffeur uw bestelling  controleren. Zonnepanelen zijn zeer kwetsbaar, wij garanderen u door deze wijze van verzenden een nagenoeg schadevrije levering.

Verzendkosten bedragen €60,- incl. btw (met uitzondering van de Waddeneilanden)

 

-Vacuümbuizen worden door de vervoersdienst van onze leverancier bezorgt. U kunt samen met de chauffeur uw bestelling  controleren. Is een buis kapot dan vervangt de chauffeur deze direct. Collectoren zijn zeer kwetsbaar, wij garanderen u door deze wijze van verzenden een nagenoeg schadevrije levering.

Verzendkosten bedragen €160,- incl. btw (met uitzondering van de Waddeneilanden)

Kleinere pakketten .

De kleinerenpakketten kunnen door meerdere bezorgers/aanbieder verzonden  worden. Dit is afhankelijk van de verschillen de factoren b.v de afmeting en/of het gewicht.

Verzendkosten

Pakket van 0-10 kg €10,00

Pakket van 10-30kg €13.50

 

Niet compleet bezorgd of beschadigd afgeleverd, wat te doen?

Zichtbare schade aan de goederen, ook transportschade moet onmiddellijk aan de chauffeur en aan de verkoper worden gemeld, u kunt dit doen via e-mail of telefoon, uiterlijk binnen 24 uur na levering. Na deze periode zijn alle rechten voor garantie op zichtbare gebreken uitgesloten.

 

Retourneren

- U hebt 14 dagen om aan te geven dat u iets wilt retourneren. Als u meerdere artikelen in één keer besteld hebt, dan begint dit termijn te lopen nadat u het laatste artikel hebt ontvangen. Vanaf het moment dat u hebt aangegeven uw artikel te willen retourneren moet u het binnen 14 dagen versturen.

- Het artikel is, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking.

- U dient zorgvuldig om te gaan met het artikel dat u retour wil sturen. Stuur het artikel met alle geleverde toebehoren terug conform de retourinstructies die u van ons ontvangt bij het retour melden van uw artikel.

Om iets aan ons retour te sturen, dient u ons retourformulier volledig in te vullen en vervolgens per e-mail of brief naar ons toe te sturen.

 

 

U heeft de wettelijke mogelijkheid online gekochte producten terug te sturen binnen 14 werkdagen. Deze termijn gaat in op de dag dat u het product van ons heeft ontvangen. U kunt enkel retourneren indien u zorgvuldig bent omgegaan met het product en de verpakking. Als u het product wilt retourneren dient u het product met alle toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Retour sturen is niet mogelijk voor speciaal bestelde artikelen.

De kosten voor retourenring komen voor uw rekening, tenzij anders besproken.

Wij storten het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug op uw rekening na ontvangst van het retour pakket.

Retourneren door terug te brengen kan uiteraard ook. Vergeet niet van tevoren een afspraak te maken voor uw bezoek.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »