• Hoogste kwaliteit
 • Uitgebreide installatiehandleiding
 • Complete doe het zelf sets
Vrijblijvende Offerte!
Vrijblijvende Offerte! 0,-

Vrijblijvende Offerte!

€0,- €0,00
Op voorraad
 • Hoogste Kwaliteit
 • Complete Doe-Het-Zelf Sets
 • Uitgebreide installatiehandleiding
 • 1-2 Dagen
Informatie

De sets bevatten :

 •  Zonnepanelen

  Onze Eco, Esthetisch en High-end panelen hebben een goed prijs opbrengst verhouding maar ook een goede prijs kwaliteit verhouding. Ze zijn robuust gebouwd en hebben alle kwaliteitstesten met gemak doorstaan. Deze panelen zitten in een zilveren of zwart frame zijn 1686 x 1000 x 35 mm groot. Het is belangrijk dat je van te voren goed kijkt naar de ruimte op je dak en berekend hoeveel panelen je kwijt kan. Mocht je dit niet zeker weten of heb je hulp nodig dan kun je altijd contact met ons opnemen.

 

 • Growatt omvormer

  Growatt is een Chinese omvormer met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Deze omvormers zijn erg flexibel, starten vroeg op en sluiten laat af. Daardoor wordt uw opbrengst gemaximaliseerd. Een paneel meer of minder is voor deze omvormers vaak geen enkel probleem. Daarnaast staat Growatt bekend om zijn stille omvormers door natuurlijke koeling.

 

 • Solarstell pannendak montagesysteem 40-48mm

  Solarstell Pannendak is een zeer betrouwbaar montagesysteem. Bovendien werkt het erg efficiënt. Met de klemhaken (achter pan en panlat) of schroefhaken (op het dakbeschot) bevestig je zo de rail. Daarop klik je zo onze makkelijke Easyklemmen om de zonnepanelen mee te bevestigen. Gemaakt van hoogwaardig aluminium en rvs, daarom 20 jaar productgarantie. Installeren zonder zorgen dus!


 • Werkschakelaar ABB

  De werkschakelaar wordt tussen de meterkast en de omvormer geïnstalleerd om de omvormer veilig te kunnen afschakelen van het net. Volgens de nieuwe NEN1010 is het verplicht voor installateurs om een werkschakelaar te plaatsen in de buurt van de omvormer, zodat u veilig werken aan de omvormer indien noodzakelijk.

 

 • Alle bekabeling

  • Solarkabel Solarkabel wordt gebruikt om zonnepanelen met de omvormer te verbinden. De kabel is voorzien van een UV-bestendige huls, zodat het goed bestand is tegen weersinvloeden van buitenaf.Wij leveren standaard 25 meter kabel bij de set. Meer kabel nodig? Laat het even weten in de opmerkingen of neem contact op voor een offerte op maat!
  • Aardekabel
   Uv bestendige aardekabel.

 


Type dak

Om te zorgen dat je het juiste montage materiaal krijgt om je panelen op het dak te bevestigen vragen we je naar het type dak. Wij weten dan precies welke bevestigingen je hiervoor nodig hebt. We zullen zorgen dat je genoeg bevestigingsmateriaal bij de set ontvangt om alle panelen goed vast te zetten.

 

 

Ligging van de panelen en aantal rijen

De ligging van de panelen is voor ons van belang omdat we zeker willen weten dat we je genoeg montage materiaal mee sturen. Als je namelijk de panelen met de lange zijde horizontaal legt (landscape) zul je meer montage materiaal nodig hebben dan wanneer je ze met de korte zijde horizontaal plaatst (portrait). Je kunt ze ook gecombineerd leggen, zowel liggend als staan. We zullen in dit geval rekenen dat je de ene helft staand plaatst en de andere helft liggend. Mocht dit anders zijn of heb je hulp nodig met het legplan kun je altijd contact opnemen.

Ook vragen we je naar het aantal rijen waarin je van plan bent om de panelen te leggen. Hiermee kunnen we precies bekijken hoeveel eindstukken je nodig hebt bij de set.

 

Monitoring

Het is ontzettend verslavend om de werking van uw doe het zelf set te monitoren. Dit kan uiteraard via het scherm op de omvormer, maar hoe fantastisch is het om ze 24 uur per dag via je telefoon of computer de grafieken in de gaten te houden! Via het portaal worden alle dag, week, maand en jaar opbrengsten visueel zichtbaar. Zo kun je dus exact zien wat je omvormer heeft opgebracht in zijn levensduur.

 

Toch liever een offerte of hulp nodig?


Heb je toch liever een offerte op maat of hulp nodig met het samenstellen van de perfecte set voor jou? Neem dan contact met ons op via het contact formulier! We zullen je dan zo snel mogelijk antwoorden met een passend voorstel!

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »