• Hoogste kwaliteit
  • Uitgebreide installatiehandleiding
  • Complete doe het zelf sets

Zonnepanelen sets

 

 

Hier vindt je al onze complete doe het zelf set zonnepanelen. Deze sets zijn perfect voor de echte doe het zelver! Elk doe het zelf pakket komt met zonnepanelen, bevestigingsmateriaal, omvormer, werkschakelaar en alle bekabeling! Kortom een complete set en een uitgebreide handleiding waarmee je met gemak zorgt voor je eigen groene stroom! 

We hebben doe het zelf sets met 3 verschillende soorten zonnepanelen. Elk paneel is anders is uiterlijk en maximaal vermogen, waardoor er altijd een paneel is dat past bij jouw situatie. Het Eco paneel is een paneel met een hoog vermogen waardoor deze geschikt voor kleinere daken maar nog steeds zeer gunstig geprijsd. Het Esthetisch paneel is geheel zwart wat zorgt voor een strakke look op het dak. Een echte aanrader als je zelf vaak tegen de zonnepanelen aankijkt! Het high-end paneel levert van de 3 de meeste power van onze drie sets, 375 wattpiek per paneel. Per paneel hebben we 5 sets samengesteld met 12, 14, 16, 18 en 20 zonnepanelen, dit zijn de meest verkochte hoeveelheden. We kunnen natuurlijk ook een set speciaal voor jou samenstellen met een aangepaste hoeveelheid zonnepanelen. Neem dan even contact op zodat we aan de slag kunnen met een set op maat voor jou!

Bij elke doe het zelf set zit ook al het materiaal wat je nodig hebt om de zonnepanelen te bevestigen op je dak. Of dit nou een pannen, steeldeck of golfplaten dak is, wij hebben de materialen om je zonnepanelen stevig op je dak te plaatsen. Ook voor een plat dak hebben de het perfecte montagesysteem. Je kunt bij elke doe het zelf zonnepanelen set selecteren welk type dak je hebt, wij zorgen dat je dan genoeg bevestigingsmateriaal ontvangt voor je gehele set.

Daarnaast zit bij elke set een omvormer die is afgestemd op het vermogen wat de doe het zelf zonnepanelen set opbrengen. De omvormers zijn van Growatt, een chinees merk met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding! Ook hebben de omvormers geen ventilator waardoor ze fluisterstil zijn. Je kunt deze omvormers nog uitbreiden met een Growatt monitoring module waarmee je de opbrengst in de gaten kan houden op je telefoon, tablet of pc.

Om alle panelen met elkaar en de omvormer te verbinden, leveren wij er standaard 25 meter solarkabel bij. Je verbindt de uiteinden van de kabel door middel van connectoren welke wij voor je kunnen verbinden. Heb je meer kabel nodig neem dan even contact met ons op!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »