Gemiddeld beoordeeld met een 5/5

Complete zonnepanelen doe-het-zelfpakketten

Zelf het dak op

Van plan om je eigen zonnepanelen te installeren? Bij ons koop je complete zonnepanelen doe-het-zelfpakketten. Ideaal, want je bespaart flink op de installatiekosten. Zo heb je je zonnepanelen nog sneller terugverdiend!

Een compleet pakket?

Ja, echt compleet. Van zonnepanelen tot kabels en een uitgebreide handleiding. We bezorgen alles bij je thuis en jij doet de rest. Toch wat hulp nodig in de meterkast? Gebruik dan onze meterkastservice.

Complete zonnepanelen doe-het-zelfpakketten

Complete sets

Snelle levertijd

Persoonlijke service

Meteen aan de slag met je zonnepanelen doe-het-zelfpakket

Binnen een mum van tijd je eigen zonnepanelen installeren? Dit is waarom je goed zit met onze zonnepanelen doe-het-zelfpakketten.

Snel aan de beurt

Snelle levertijd

Er zit geen lange levertijd op onze zonnepanelen, omdat we ze altijd op voorraad hebben. Binnen een week kun je het dak op om de boel te installeren.

Lekker dichtbij

Lekker dichtbij

Woon je in Noord-Nederland? Dan brengen we het pakket persoonlijk bij je thuis. Als je ergens anders in Nederland woont, worden de onderdelen (soms in deelleveringen) bij je thuis bezorgd.

De allerbeste kwaliteit

De allerbeste kwaliteit

Bij de inkoop van onze panelen kiezen we uit de 5 best aangeschreven panelen. En we blijven het aanbod in de gaten houden, zodat we altijd de nieuwste versies hebben.

Goudeerlijk advies

Goudeerlijk advies

Hoeveel zonnepanelen heb je nodig? Dat bepaal je zelf. Maar als je advies nodig hebt, dan geven we wat graag. En dat advies is altijd eerlijk.

Alles geregeld

Hulp in de meterkast

Gaat het prima op het dak, maar kun je in de meterkast wel wat hulp gebruiken? Dan staan onze vakkundige monteurs voor je klaar. Zo weet je zeker dat het goed en veilig gebeurt.

Persoonlijke service

Persoonlijke service

Problemen met je zonnepanelen? Geen paniek, je kan ons altijd bellen. We helpen je op afstand of komen langs. En als er een onderdeel kapot is, hebben we leenonderdelen die je tijdelijk kan installeren. Zo loop je geen straaltje zonne-energie mis.

Meterkastservice

Handig op het dak, maar huiverig voor de meterkast? Snappen we. Daarom kun je bij je doe-het-zelfpakket ervoor kiezen om ons de aansluiting in de meterkast te laten doen.

Krijg ik subsidie op zonnepanelen?

Er zijn verschillende manieren waarop de overheid het aantrekkelijk maakt om zonnepanelen op je dak te plaatsen.

Subsidie voor particulieren

0% BTW op zonnepanelen
Vanaf 2023 betaal je geen btw meer op zonnepanelen: het btw-tarief is van 21% naar 0% gegaan.

Energiebespaarlening
Met de Energiebespaarlening kun je je zonnepanelen betalen. Deze lening is rentevrij als je verzamelinkomen onder de € 60.000 is.

Subsidie waardevermeerdering van SNN
Woon je in aardbevingsgebied en heb je erkende bevingsschade Dan kom je in aanmerking voor de subsidie Waardevermeerdering. Je kunt tot € 4.000 krijgen om je huis te verduurzamen, bijvoorbeeld door zonnepanelen te laten installeren.

Subsidie voor zakelijke zonnepanelen

ISDE
De Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) is bedoeld voor bedrijven die in zonnepanelen willen installeren. De ISDE kun je aanvragen als je een kleinverbruikersaansluiting hebt (kleiner dan 3x80A).

SDE++
Als je als ondernemer op grote schaal energie opwekken met je zonnepanelen, kan je in aanmerking komen voor de SDE++. Je moet dan een aansluiting hebben groter dan 3x80A).

Andere subsidies
Naast de ISDE en de SDE++ zijn er nog een aantal andere regelingen voor zakelijke zonnepanelen. Bijvoorbeeld de MIA, BOSA, VAMIL en KIA. Op de site van RVO vind je ze allemaal en zie je welke bij jouw bedrijf past.

Wat zit er allemaal in een compleet pakket?

Bestel je een zonnepanelen doe-het-zelfpakket, dan zit daar alles in wat je nodig hebt om je systeem compleet werkend te maken.

Hoogwaardige producten
De beste panelen op de NL’se markt
Hoogwaardige producten
De beste panelen op de NL’se markt
Hoogwaardige producten
De beste panelen op de NL’se markt
  • Zonnepanelen
  • Omvormer
  • Montagesysteem

Zonnepanelen

De nieuwste modellen die bij jou passen

Omvormer

De slimste technologie

Montagesysteem

Alles wat je nodig hebt voor de installatie

Hoe zit dat eigenlijk?

Vragen over zonnepanelen? Snappen we. Hieronder vind je de vragen die we vaak krijgen. Kom je er nog niet uit? Bel ons even, dan helpen we je verder!

Kan je geen antwoord vinden op je vraag? Neem dan contact op met ons team

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Afhankelijk van je energieverbruik en je toekomstige wensen geven we een advies. We adviseren nooit meer zonnepanelen dan je echt nodig hebt. Want dat is vaak niet voordelig. Ben je van plan om binnenkort bijvoorbeeld een elektrische auto te kopen? Dan houden we daar ook rekening mee in onze berekening.

Hoe zit het met onderhoud?

Zonnepanelen hebben in principe weinig onderhoud nodig. Op de panelen zit een zelfreinigende laag die met de hulp van UV en regen je panelen schoonhoudt. Zijn je panelen toch erg vies geworden? Dan kun je ze schoonmaken met water. Doe het in ieder geval nooit met zeep!

Hoe lang heb ik garantie?

Je garantie bestaat uit 3 delen: de installatiegarantie, fabrieksgarantie en opbrengstgarantie. De installatiegarantie is 18 maanden. Als er iets mis is in je systeem dat te herleiden is naar de installatie, dan lossen wij het kosteloos voor je op.

Op de producten (zonnepanelen en omvormer) zit 10 jaar fabrieksgarantie. Gaat er een onderdeel stuk, dan kun je het – via ons – opsturen naar de fabriek. Zij repareren het dan kosteloos of sturen een nieuwe terug. De kosten om het onderdeel dan weer te installeren, zijn voor jezelf.

Als laatste is er nog de opbrengstgarantie van 25 jaar. Deze garantie krijg je ook van de fabrikant. De opbrengstgarantie houdt in dat je zonnepanelen na 25 jaar nog minstens 80% opleveren van wat ze opbrachten toen ze nieuw waren.

Kan ik subsidie krijgen voor mijn zonnepanelen?

De subsidies voor zonnepanelen verschillen voor particulieren en bedrijven. Als particulier kun je gebruik maken van 0% btw, de Energiebespaarlening en de subsidie Waardevermeerdering van SNN. Bedrijven kunnen in aanmerking komen voor bijvoorbeeld de ISDE of de SDE++. Meer over zakelijke subsidies vind je op de site van RVO.

Moet mijn meterkast vervangen worden?

De meterkast/groepenkast is dringend aan vervanging toe als u overweegt zonnepanelen te laten installeren. Als uw huidige meterkast verouderd is en nog voorzien is van ouderwetse stoppen en geen hoofdschakelaar heeft, is het van groot belang om deze te vernieuwen.

Dit komt niet alleen de veiligheid ten goede, maar waarborgt ook de bescherming van zowel uzelf als de monteur die heden ten dage of in de toekomst werkzaamheden aan uw huisinstallatie zal verrichten.

Het is belangrijk op te merken dat sinds 1 september 2005 een hoofdschakelaar verplicht is in elke groepenkast voor woningen waarvan de bouwvergunning na genoemde datum is afgegeven. Ook in het geval dat er later ingrijpende wijzigingen worden aangebracht aan de huisinstallatie, zoals het installeren van zonnepanelen, dient een hoofdschakelaar alsnog te worden geïnstalleerd.

Handleidingen

Heb jij een plat dak? Of is het schuin? Pannen, golfplaten of steeldeck? Dat bepaalt allemaal hoe je je zonnepanelen doe-het-zelfpakket stevig installeert. Om je te helpen met de installatie, hebben we een algemeen stappenplan samengesteld. En per daktype hebben we nog een uitgebreide handleiding voor het installeren van het montagesysteem op het dak.

Energie met subsidie

Voor een zonovergoten toekomst

Laat ons je zonnepanelen installeren. Of bestel een complete set en doe het zelf!

Direct weten waar je aan toe bent?

Benieuwd naar hoe de zon voor jou kan gaan werken? We adviseren je graag! Vul je telefoonnummer in en dan bellen we je terug.

"*" geeft vereiste velden aan

We bellen je ’s avonds terug.

Ervaren en erkende installateurs

Altijd eerlijk advies

Korte wachttijd

© Copyright Energie met Subsidie 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen