Gemiddeld beoordeeld met een 5/5

Laat de zon voor jou werken!

Haal het maximale uit je dak

Met zonnepanelen op je dak wek je je eigen energie op. Hartstikke groene stroom waarmee je ook nog eens flink bespaart op je energiekosten. Wanneer mogen we bij jou langskomen?

Gewaardeerd met een 5/5

Van offertegesprek totdat je zonnepanelen op het dak liggen: we regelen alles voor je. En dat waarderen onze klanten.

5/5 op basis van 13 reviews
Energie met subsidie

Ervaren en erkende installateurs

Altijd eerlijk advies

Korte wachttijd

Onze complete pakketten, inclusief montage

Heb je interesse in onze zonnepanelenpakketten inclusief montage? Super! Klik gewoon op een pakket hieronder om meer info aan te vragen. Elk pakket is samengesteld om perfect bij jouw energiebehoeften te passen.

We regelen alles voor je

Binnen een mum van tijd je eigen zonne-energie opwekken? Dit is waarom je goed zit met onze zonnepanelen.

Snel aan de beurt

Snel aan de beurt

Jouw zonnepanelen liggen razendsnel op je dak. Je hoeft nooit lang te wachten, omdat onze legploegen altijd op pad zijn door heel Nederland.

Alles geregeld

Alles geregeld

Ga jij maar lekker in het zonnetje zitten, wij regelen alles voor je. Van eerlijk advies tot de aansluiting in de meterkast.

Lekker dichtbij

Lekker dichtbij

We zitten in Noord-Nederland. Handig, want als er iets aan de hand is met je zonnepanelen staan we zo weer bij je op de oprit.

De allerbeste kwaliteit

De allerbeste kwaliteit

Bij de inkoop van onze panelen kiezen we uit de 5 best aangeschreven panelen. En we blijven het aanbod in de gaten houden, zodat we altijd de nieuwste versies hebben.

Goudeerlijk advies

Goudeerlijk advies

Hoeveel zonnepanelen heb je nodig? Je krijgt een eerlijk advies van ons. We smeren je nooit meer panelen aan dan je nodig hebt.

Persoonlijke service

Persoonlijke service

Problemen met je zonnepanelen? Geen paniek, je kan ons altijd bellen. We helpen je op afstand of komen langs. En als er een onderdeel kapot is, hebben we leenonderdelen die we installeren.

Energie met Subsidie Contact 2
We willen je beter leren kennen
Plannen en voorbereiden
Installeren maar
Nazorg

Je zonnepanelen laten installeren?

Zo doen we dat, stap voor stap

Energie met Subsidie Contact 2
Stap 1/5

Laat je gegevens achter

Klaar om de zon voor je te laten werken? Dan zijn wij dat ook! Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op. We nemen binnen 2 werkdagen contact op en plannen een afspraak in!

We willen je beter leren kennen
Stap 2/5

We willen je beter leren kennen

Nou ja, vooral jouw situatie. We vragen je om extra informatie, bijvoorbeeld over de aansluiting in je meterkast en wat je jaarverbruik is. Op basis daarvan maken we een offerte.

Plannen en voorbereiden
Stap 3/5

Plannen en voorbereiden

Offerte akkoord? Dan plannen we de legdatum. En dan kunnen we bijna los! Net voor de legdatum komen we eerst nog even langs om het materiaal te brengen.

Installeren maar
Stap 4/5

Installeren maar

Onze legploeg komt bij je langs en installeert je zonnepanelen, omvormer en alles wat erbij hoort. Je krijgt ook een uitgebreide uitleg. Een bakje koffie lusten ze wel, maar verder kun jij achterover zitten.

Nazorg
Stap 5/5

Nazorg

We checken even of alles goed gegaan is. Tevreden? Fijn! Maar ook als er iets niet helemaal duidelijk is, een onderdeel stukgaat, of je je systeem nog verder wil uitbreiden, kun je ons bellen.

Krijg ik subsidie op zonnepanelen?

Er zijn verschillende manieren waarop de overheid het aantrekkelijk maakt om zonnepanelen op je dak te plaatsen.

Subsidie voor particulieren

0% BTW op zonnepanelen
Vanaf 2023 betaal je geen btw meer op zonnepanelen: het btw-tarief is van 21% naar 0% gegaan.

Energiebespaarlening
Met de Energiebespaarlening kun je je zonnepanelen betalen. Deze lening is rentevrij als je verzamelinkomen onder de € 60.000 is.

Subsidie waardevermeerdering van SNN
Woon je in aardbevingsgebied en heb je erkende bevingsschade Dan kom je in aanmerking voor de subsidie Waardevermeerdering. Je kunt tot € 4.000 krijgen om je huis te verduurzamen, bijvoorbeeld door zonnepanelen te laten installeren.

Subsidie voor zakelijke zonnepanelen

ISDE
De Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) is bedoeld voor bedrijven die in zonnepanelen willen installeren. De ISDE kun je aanvragen als je een kleinverbruikersaansluiting hebt (kleiner dan 3x80A).

SDE++
Als je als ondernemer op grote schaal energie opwekken met je zonnepanelen, kan je in aanmerking komen voor de SDE++. Je moet dan een aansluiting hebben groter dan 3x80A).

Andere subsidies
Naast de ISDE en de SDE++ zijn er nog een aantal andere regelingen voor zakelijke zonnepanelen. Bijvoorbeeld de MIA, BOSA, VAMIL en KIA. Op de site van RVO vind je ze allemaal en zie je welke bij jouw bedrijf past.

Hoogwaardige producten voor de beste prijs

De beste producten, die regelen we voor je. Heb je een specifieke wens? Dan kan dat ook altijd.

Hoogwaardige producten
De beste panelen op de NL’se markt
Hoogwaardige producten
De beste panelen op de NL’se markt
Hoogwaardige producten
De beste panelen op de NL’se markt
  • Zonnepanelen
  • Omvormers
  • Monitoring

Zonnepanelen

Ontdek de voordelen van onze zonnepanelen

Omvormers

Ontdek de voordelen van onze omvormers

Monitoring

Ontdek de voordelen van onze monitoring

Hoe zit dat eigenlijk?

Vragen over zonnepanelen? Snappen we. Hieronder vind je de vragen die we vaak krijgen. Kom je er nog niet uit? Bel ons even, dan helpen we je verder!

Kan je geen antwoord vinden op je vraag? Neem dan contact op met ons team

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Afhankelijk van je energieverbruik en je toekomstige wensen geven we een advies. We adviseren nooit meer zonnepanelen dan je echt nodig hebt. Want dat is vaak niet voordelig. Ben je van plan om binnenkort bijvoorbeeld een elektrische auto te kopen? Dan houden we daar ook rekening mee in onze berekening.

Hoe zit het met onderhoud?

Zonnepanelen hebben in principe weinig onderhoud nodig. Op de panelen zit een zelfreinigende laag die met de hulp van UV en regen je panelen schoonhoudt. Zijn je panelen toch erg vies geworden? Dan kun je ze schoonmaken met water. Doe het in ieder geval nooit met zeep!

Hoe lang heb ik garantie?

Je garantie bestaat uit 3 delen: de installatiegarantie, fabrieksgarantie en opbrengstgarantie. De installatiegarantie is 18 maanden. Als er iets mis is in je systeem dat te herleiden is naar de installatie, dan lossen wij het kosteloos voor je op.

Op de producten (zonnepanelen en omvormer) zit 10 jaar fabrieksgarantie. Gaat er een onderdeel stuk, dan kun je het – via ons – opsturen naar de fabriek. Zij repareren het dan kosteloos of sturen een nieuwe terug. De kosten om het onderdeel dan weer te installeren, zijn voor jezelf.

Als laatste is er nog de opbrengstgarantie van 25 jaar. Deze garantie krijg je ook van de fabrikant. De opbrengstgarantie houdt in dat je zonnepanelen na 25 jaar nog minstens 80% opleveren van wat ze opbrachten toen ze nieuw waren.

Kan ik subsidie krijgen voor mijn zonnepanelen?

De subsidies voor zonnepanelen verschillen voor particulieren en bedrijven. Als particulier kun je gebruik maken van 0% btw, de Energiebespaarlening en de subsidie Waardevermeerdering van SNN. Bedrijven kunnen in aanmerking komen voor bijvoorbeeld de ISDE of de SDE++. Meer over zakelijke subsidies vind je op de site van RVO.

Moet mijn meterkast vervangen worden?

De meterkast/groepenkast is dringend aan vervanging toe als u overweegt zonnepanelen te laten installeren. Als uw huidige meterkast verouderd is en nog voorzien is van ouderwetse stoppen en geen hoofdschakelaar heeft, is het van groot belang om deze te vernieuwen.

Dit komt niet alleen de veiligheid ten goede, maar waarborgt ook de bescherming van zowel uzelf als de monteur die heden ten dage of in de toekomst werkzaamheden aan uw huisinstallatie zal verrichten.

Het is belangrijk op te merken dat sinds 1 september 2005 een hoofdschakelaar verplicht is in elke groepenkast voor woningen waarvan de bouwvergunning na genoemde datum is afgegeven. Ook in het geval dat er later ingrijpende wijzigingen worden aangebracht aan de huisinstallatie, zoals het installeren van zonnepanelen, dient een hoofdschakelaar alsnog te worden geïnstalleerd.

Energie met subsidie

Voor een zonovergoten toekomst

Laat ons je zonnepanelen installeren. Of bestel een complete set en doe het zelf!

Direct weten waar je aan toe bent?

Benieuwd naar hoe de zon voor jou kan gaan werken? We adviseren je graag! Vul je telefoonnummer in en dan bellen we je terug.

"*" geeft vereiste velden aan

We bellen je ’s avonds terug.

Ervaren en erkende installateurs

Altijd eerlijk advies

Korte wachttijd

© Copyright Energie met Subsidie 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen